Ще преговаряме с коалиционните си партньори. Ще преговаряме и с БСП,

...
Ще преговаряме с коалиционните си партньори. Ще преговаряме и с БСП,
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Асен Василев и Кирил Петков са фалшивата старана на една монета

Ще преговаряме с съдружните си сътрудници. Ще преговаряме и с БСП, и с Демократична България, в това число и с Политическа партия, добави депутатът.

Асен Василев и Кирил Петков са подправената старана на една монета. Политическа партия имаше блян към еднолична власт, без да зачитат сътрудниците си. Това разяснява Станислав Балабанов от Има Такъв Народ по Бтв.

Те нарушиха всичко, което се опитахме да изградим и да гледаме в една посока, добави той.

Балабанов съобщи, че за всекиго е значимо да получи 3 мандат, с цел да бъде успокоено обществото.

" Допуснахме обаче неточност, че повярвахме на двама души, които бяха лъскаво опаковани  с репутацията на непознатите университети с концепцията дружно да гледаме в една посока и да променяме. Те се провалиха и това е обща неточност. А другояче нямаше различен вид, т.е. какво да изберем обществото не искаше модела на статуквото, което 12 години срина това общество със съдействието и с бездействията си. Оставаше невъзможността. Ето по тази причина сме подписали съдружно съглашение, с цел да се опитаме да променяме “, сподели той.

В взаимозависимост от това какво решение вземе президентът, ние го казахме ясно - Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо в името на диалогичния звук и държавническото държание да води едни естествени диалози и да забележим в тази форма дали е допустимо да съставим държавно управление.

Ние сме подготвени да беседваме, всичко зависи от президента и решението му на кого да връчи третия мандат, сподели Балабанов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР